دوشنبه 13 مهر 1405 - Mon 05 Oct 2026
  • از قلعه‌نویی تعریف کن، فیکس تیم ملی شو!

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵

  • حمله تروریستی به گشت پلیس در بمپور+ جزئیات

  • پیام ورزشکاران ایران به غرب: ما زنده‌ایم حرامزاده‌ها!

  • قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵

  • هکرهای «اویس قرنی» اطلاعات سرویس اطلاعات خارجی عربستان را منتشر می‌کنند

  • ایران برای پرواز عمره وارد عمل شد + عکس

  • دزد خانه آقای سفیر دستگیر شد+ عکس و فیلم

  • تاثیر محافظتی قهوه بر سلامت روان

  • نتانیاهو، انتخابات اکتبر و آتش‌افروزی علیه ایران/ نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حال تدارک مقدمات جنگ +عکس

  • ادعاهای جدید رسانه‌های صهیونیستی درباره پرواز «فلای‌دبی»

  • فیلم/ آقا سید علی ما را ببخش... / فیلم

  • قیمت ۱۲ کالای اساسی «تورم صفر» اعلام شد

  • انتقال ناگهانی ۱۲ بمب افکن آمریکا از انگلیس

  • سرکوب دانش آموزان در فرانسه نامش اعمال نظم است!+ عکس

  • تکرار دیپلماسی ناوچه‌ای

  • چرا کسی مخالفت فرح با حمله به ایران را باور نکرد؟+ عکس

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵

  • گروهی از زندانیان ایرانی در امارات آزاد شدند

  • پیشنهادات آمریکا در راستای مواضع قبلی و مباحث هسته‌ای است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 111820
    تاریخ انتشار: 28/آبان/1397 - 16:39
    رئیس بنیاد مستضعفان:

    پول نفت کشور را از مشکلات رها نخواهد کرد/مغز‌ها و دست‌های مردم است که کشور را آباد می‌کند

    رئیس بنیاد مستضعفان گفت: باید این عبارت را باور کنیم که پول نفت کشور را از مشکلات رها نخواهد کرد و ما باید باور کنیم که مغز‌ها و دست‌های مردم است که کشور را آباد می‌کند.

     پول نفت کشور را از مشکلات رها نخواهد کرد/مغز‌ها و دست‌های مردم است که کشور را آباد می‌کند

     محمد سعیدی کیا رئیس بنیاد مستضعفان در بازدید از ترمینال در دست احداث سلام فرودگاه امام خمینی (ره) گفت: در شرایط تحریم هم اگر اراده مشترک و همکاری شکل بگیرد می‌توان پروژه‌های بزرگی را به سرانجام رساند. الحمدلله توانایی مهندسی کشور بالاست و پروژه‌های بسیار خوبی در کشور در حال انجام است.
    سعیدی کیا در ادامه با اشاره به شرایط اقتصادی و همچنین توان افتخار آمیز مهندسی در کشور افزود: اقتصاد کشور ما تا مردمی نشود؛ شرایط مناسب را پیدا نمی‌کند. باید باور کنیم که پول نفت کشور را از مشکلات رها نخواهد کرد و ما باید باور کنیم که مغز‌ها و دست‌های مردم است که کشور را آباد می‌کند.
    رئیس بنیاد مستضعفان در ادامه با اشاره به طرح پیشرفت و آبادانی قلعه گنج گفت: من از همه اعضای کمیسیون عمران در خواست می‌کنم به قلعه گنج بیایند و ببینند مردم محروم‌ترین نقطه کشور چه کار‌هایی انجام داده اند. بنیاد مستضعفان تنها بستر اقدامات را فراهم کرده است، اما توان آبادانی در مردم وجود دارد.
    سعیدی کیا با اشاره به اهمیت بستر سازی مدیران ارشد کشور برای فعالیت اقتصادی مردم گفت: ما به عنوان مدیران کشور باید بستری امن برای فعالیت‌ها و تلاش مردم فراهم کنیم. منظور من از بستر امن مفاهیم امنیتی نیست بلکه منظورم حذف مقررات زائد و دست و پا گیر، سیاست گذاری اثر بخش و کار آ. حمایت، هدایت و نظارت موثر است تا مردم بتوانند به خوبی تلاش کنند.
    شایان ذکر است برنامه بازدید از ترمینال «سلام» فرودگاه امام خمینی(ره) با حضور مهندس سعیدی کیا رئیس بنیاد مستضعفان و جمعی از اعضای محترم کمیسیون عمران مجلس انجام شد.

    منبع : پایگاه بنیاد مستضعفان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما